Skip to main content
De Zingende Barkeepster
De Zingende Barkeepster

Over Gillyan

Gillyan zong als heel jong meisje vroeger al thuis op feestjes, partijen en in uiteraard voetbalkantines. Ook deed ze mee aan allerlei talentenjachten in het land waar ze vaak in de prijzen viel. Door de jaren heen trad ze regelmatig op. Op www.gillyan.nl kun je zien wat ze allemaal doet en gedaan heeft.

Daarnaast is Gillyan een gezellige, leuke en spontane zangeres die ook nog eens lekker kan zingen en dat laat ze graag horen. Ze is heel veelzijdig en maakt elk feest compleet. Van Nederlandstalig tot disco en soul, kortom een allround zangeres. Met haar warme innemende uitstraling en dito stem weet zij iedereen een heerlijke avond te bezorgen. Gillyan zorgt voor de juiste sfeer bij iedere gelegenheid.

 • 2016

  Zij veroverde in 2016 de lokale muziekscene met haar debuutsingle “I wanna know” . Als hart en ziel van de lokale kroeg wist Gillyan niet alleen klanten te bedienen met haar drankjes, maar ook met haar indrukwekkende zangtalent.

 • 2018

  Op 1 januari 2018 zag ze 1 van haar dromen uitkomen toen ze met Ruth Jacott op de Koemarkt een stukje “Leun op mij mocht zingen. Ruim een jaar later deed ze dit nog eens dik over. Vorig jaar september was ze te zien in het televisie-programma Hit the Road naast Gordon.

  In 2018 kwam haar ook nummer “Kom hier en dans met mij” uit. In dat jaar werd ze ook 1 van de vaste zangeressen van MS de Jordaan. Een gezellige feestboot in de Jordanese stijl.

 • 2020

  Sinds augustus 2020 is Max van Deijk haar manager en die spoorde haar meteen aan om een nieuw nummer op te nemen. Deze is nu klaar voor het grote publiek. “Elke Dag” ligt lekker in het gehoor en je zingt dit nummer meteen mee.