Skip to main content

Valentijnsdiner bij Brasserie Het Gemaal

Vier de liefde op Valentijnsdag bij Brasserie Het Gemaal ❤️. Reserveer een tafel via www.tafel4horecagroep.nl/brasserie-het-gemaal/ en kom heerlijk eten en genieten. Ik zal als “De Zingende Barkeepster” acte de présence geven!

De keukenbrigade van Het Gemaal heeft een heerlijk Valentijnsdiner voor u samengesteld, maar het is ook mogelijk om a la carte te bestellen.

 

Finishfeest voor het Wapen van Zandvoort

Altijd een feest op het gasthuisplein voor Het Wapen van Zandvoort in Zandvoort centrum bij de Finish van de grote wandeltocht georganiseerd door Le Champion. Vorig jaar regende het pijpestelen wat de sfeer alleen nog maar gezelliger maakte, echter dit jaar gaan we voor zonnig en droog. Wie ga ik zien?
Samen met Mark Meijer en nog een mystery guest maken we er weer 1 groot feest van bij de finish.

Je kunt je natuurlijk ook opgeven voor de wandeling van 18 of 30 km via https://www.30vanzandvoort.nl. De afstanden van 18 en 30 km gaan door en rond Nederlandse meeste bekende badplaats waarbij natuur, cultuur en entourage centraal staan.

Parkeren

Het advies is om met het openbaar vervoer naar Zandvoort centrum te komen, maar wil je toch graag met de auto komen? Houd dan rekening met betaald parkeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw auto te parkeren.

1) CM.com Circuit Zandvoort
Op het circuit kan geparkeerd worden voor € 15,-. Je kunt hier een parkeerticket kopen. 

2) Boulevard Barnaart Noord
Parkeren kan bij Barnaart Noord, Boulevard 1-7, gelegen aan de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De kosten bedragen € 2,75 per uur. Een dagkaart kost € 15,50. Ter hoogte van Boulevard 4 kan je eenvoudig op het circuit komen via de zijingang. Volg het wandelpad, deze komt uit op Parking A bij de eretribunes.

Medaille-inleg

Wil je jouw medaille een extra persoonlijk karakter geven, dan kun je jouw medaille personaliseren door middel van een gegraveerd plaatje met daarop je naam en tijd. Je kunt deze extra service bestellen voor € 6,-.

Goede doel

Het Antoni van Leeuwenhoek is het goede doel van de 30 van Zandvoort. Het Antoni van Leeuwenhoek werkt elke dag aan de beste zorg voor mensen met kanker. Vanuit de voortdurende ambitie kanker te ontrafelen en de behandeling ervan te verbeteren, combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met hoogstaand en grensverleggend onderzoek. Doe een donatie bij inschrijving voor dit goede doel.

Lente Bokkentocht bij Brasserie Zomaar

Muziekvaart met Eddie op de MS de Jordaan

Iedere vrijdag, zaterdag én zondag, dé Amsterdamse Muziekvaart van MS De Jordaan. Wereldberoemd en niet te missen! Een écht Amsterdams Feest m.m.v. Luc Meijer, Eddie en Gillyan, Ivonne van Hattem, Debbie de Witte of René Eshuijs, inclusief 3-gangen Hollands Buffet, de Amsterdamse Muziekbingo en heel veel meezing- en dansmuziek.
FEEST met hoofdletters!

NOTE: wanneer U niet meer online kunt reserveren, neemt U dan altijd nog even contact op met Doortje van het Kantoortje voor de mogelijkheden in ons Amsterdams Café.

Zingende zondag in Café Lowietje

Bericht uit de Jordaan:
“Agenda’s uit de zakken voor de ZINGENDE ZONDAGEN van de komende tijd bij café Lowietje!
Waar kom jij gezellig langs?
Of ben je meubilair en pak je ze gewoon ALLEMAAL?!?
28-04 KONINGSDAG KATER: hier even geen artiest maar WEL een opknap borreltje..”
Ik sta op 14 april in het leukste en gezelligste café van Noord-Holland te zingen. Kom je langs en mee feesten?

Zingen met de huisband P3 Purmerend!

Kriebelt het bij jou om eens mee te spelen?
Stuur ons gewoon een berichtje! Geen podium ervaring? Geen probleem, wij helpen je er helemaal doorheen zodat je kunt genieten van een écht optreden tijdens Muziekcafé P3 in P3 Purmerend Pop- & Cultuurpodium!

Dit was de oproep op Facebook. Vorig jaar wilde ik al, maar het kwam steeds niet uit. Maar toen Dylan onlangs zei “Mam, dat gevoel dat je krijgt als iedereen meezingt, dat is mooi, dat wil ik vaker.” Zei ik meteen “dan gaan we met de P3 huisband zingen. Kun  je ook ervaring opdoen.”

Ik heb ons allebei opgegeven, want ik vind het ook leuk om op deze manier muziek te maken.

Komen jullie gezellig? Entree is maar € 7,50 en daarna kun je nog heerlijk genieten van Soulquake.

Sing-a-Long Maatje voor een Praatje

Ja we gaan weer een sing-a-long doen tijdens onze Maatje voor een Praatje op 8 juni aanstaande in het inloophuis Wij-Allemaal. Samen met Angelika gaan we weer een gezellige middag verzorgen.

Entree is € 5,-. Dit is inclusief hapjes en 2 drankjes. Het vindt doorgang bij minimaal 15 personen, dus zeg het voort en kom gezellig. Wel van tevoren opgeven en betalen in het inloophuis bij 1 van onze gastvrouwen.

Wie gaan we zien tijdens Maatje voor een Praatje?