Skip to main content

Ken je #Hiermetjerekening van Radio 538?

Gillyan

6 februari 2024

De actie #Hiermetjerekening doet vast heel veel meer mensen de hele dag naar Radio 538 luisteren. Dus ik had een rekening ingestuurd, zoals waarschijnlijk wel duizenden Nederlanders, naar Radio 538. Overigens deed ik elke keer mee de afgelopen jaren, want je weet maar nooit. Zelfs de Radio 538 app had ik net na het nieuws op het hele uur aan staan.

Zal je net zien, het moment dat ik niet luisterde wordt mijn naam genoemd. Gelukkig werd ik tot mijn grote verrassing afgelopen donderdag even na 18:00 uur gebeld door Mark (mijn beste vriend), die had mijn naam voorbij horen komen terwijl ie in de auto onderweg naar huis was. Dus ik als de brandweer gebeld met het 538 telefoonnummer en keuze twee mocht ik kiezen omdat mijn naam was genoemd en meteen werd er opgenomen. Wel nog anderhalf liedje wachten, dus ik werd steeds nerveuzer, haha. En terwijl ik wachtte belde nog een bekende en kreeg ik meerdere berichtjes via Facebook messenger, want ze hadden allemaal mijn naam gehoord. Die heb ik later natuurlijk bedankt.

En toen kwam ik in de uitzending. Vanwege de rumoer op de MS de Jordaan hoorde ik niet alles heel goed. Natuurlijk ging ik uiteindelijk ook nog een “moppie” zingen, want Jelte vroeg dit en dan ga je gewoon zingen. Ondertussen stond ik wel te stuiteren op de MS de Jordaan, want ik was onderweg voor een priv√©vaart en had tijdens het wachten mijn collega’s op de Jordaanboot laten weten om het door te geven aan de rest via onze groepsapp. “Oh Johnny” kwam er gelukkig zuiver uit en oh ja, mijn rekening “die van mijn eigen bierviltje” wordt gewoon terug betaald.

Afgelopen dagen kreeg ik meerdere aanvragen voor optredens en vandaag heb ik er gewoon 3 bevestigd gekregen, waarvan 1 in Carihuela in maart, whoop whoop.

Muzikale groetjes,

Gillyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogposts

20 maart 2024

De Zingende Barkeepster houdt een korte vakantie naar Carihuela

Weet je nog mijn blog eind januari dat ik schreef over het BNI ontbijt en zingen in Carihuela? Ik…
6 februari 2024

Ken je #Hiermetjerekening van Radio 538?

De actie #Hiermetjerekening doet vast heel veel meer mensen de hele dag naar Radio 538 luisteren….
30 januari 2024

Waar gaat jouw hart van in de fik?

Inmiddels weet ik het nu echt zeker. De horeca (ook in combinatie met zingen) is waar mijn hart v…