Skip to main content

Vakantie

Nu ik een half jaar werkzaam ben bij 1890, weer lekker veel optreed en 1 april begonnen ben met een mooi Coachingstraject bij de Hunters Academy dacht ik; even een nieuwe blog. De laatste is al best lang geleden zag ik 😊.

Ik weet nu in ieder geval dat ik de horeca enorm leuk vind om in te werken. Dynamisch, met vaak te weinig personeel, maar bijna altijd leuke gasten, dus dat maakt een hoop goed. De gasten zijn vaste klanten, maar ook veelal dagjesmensen of fans die naar een cricket- of hockey toernooi komen en twee weken lang dagelijks twee keer komen eten en drinken.

En hoe fijn dat ik dit kan combineren met mijn zingen. Een optreden in mijn agenda betekent wel dat ik ergens anders mijn uurtjes goed moet maken, maar dat gaat tot nu toe zonder slag of stoot.
Wat dat betreft heb ik het echt getroffen. MS de Jordaan vaart weer volop en inmiddels heb ik veel boekingen er bij voor verzorgingstehuizen in Zaandam, Purmerend en Oosthuizen.

Op 1 april ben ik dus begonnen met trainen bij de Hunters Academy en 28 mei startte mijn Mission Possible met een toffe groep mensen onder de bezielende leiding van Joke Stroobach 💪🏼.
Doelen stellen en dit uitspreken en/of opschrijven maakt dat je deze wilt halen. Ik let op mijn eten (lees eet veel meer dan voorheen) en sport twee keer in de week bij de HA. Daarnaast loop ik op mijn werk enorm veel km’s en dat bij elkaar maakt dat ik toch mooi 4 kilo en een beetje ben afgevallen de afgelopen maanden. En dat terwijl er gezegd werd dat als je een maagverkleining hebt en je op een bepaald gewicht stabiel bent je er het beste een strik omheen kunt doen en blij moet zijn met het behaalde resultaat. Inmiddels weet ik dat je alles kan flikken als je je niet laat leiden door wat anderen zeggen. Tips & tricks prima natuurlijk, welkom zelfs. Nu doe ik lekker wat voor mij het beste voelt en dat gaat dus heel goed.

En zingen, och mensen dat doe ik nog steeds het allerliefst. Inmiddels wat nieuwe nummers aan mijn repertoire toegevoegd die ik, nu tijdens mijn vakantie met mijn zoon, lekker aan het oefenen ben. Nieuwe liedjes voor publiek zingen vind ik altijd spannend, dus mooie uitdagingen die ik met mezelf aanga. En ondertussen ben ik met Max met leuke dingen bezig. Daarover later meer 🤩

Geniet van jullie vakantie of vrije dagen.

Muzikale groetjes,

Gillyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *