Skip to main content

Ik ben zo blij!

Gillyan

7 april 2022

Afgelopen maand lekker aan het werk geweest bij 1890, maar in die periode ben ik wel bijna 2 weken echt snotverkouden geweest en kon ik daardoor mijn eerste geplande muziekvaart sinds begin november niet doen. Wel in samenspraak met Petra natuurlijk, want de dag erna zou ik sinds 2019 ook weer bij het finish feest van de 30 van Zandvoort mogen. Zingen voor ruim 7500 wandelaars is natuurlijk zo gaaf om te doen dus besloten 1 optreden knallen ipv 2 halfbakken. Samen met Mark en Patrick bij het Wapen van Zandvoort en met heerlijk zonnig weer, feestje dus 🎉

De week erna, afgelopen zaterdag, mocht ik dan eindelijk weer op MS de Jordaan staan samen met Eddie en Johann en wat een feest werd dat afgelopen zaterdag. Nu word ik net benaderd om zondagmiddag in een verzorgingshuis te komen zingen, want het koor wat ze geboekt hadden is grotendeels geveld door Corona. Toevallig heb ik nog een gaatje vrij 🙏🏼

Binnenkort ga ik samen met Max weer eens kijken wat we kunnen doen de komende tijd. In ieder geval komen er ook al boekingen binnen voor het einde van het jaar, me like it.

Mooie dag vandaag lieve mensen.

Muzikale groetjes,

Gillyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogposts

20 maart 2024

De Zingende Barkeepster houdt een korte vakantie naar Carihuela

Weet je nog mijn blog eind januari dat ik schreef over het BNI ontbijt en zingen in Carihuela? Ik…
6 februari 2024

Ken je #Hiermetjerekening van Radio 538?

De actie #Hiermetjerekening doet vast heel veel meer mensen de hele dag naar Radio 538 luisteren….
30 januari 2024

Waar gaat jouw hart van in de fik?

Inmiddels weet ik het nu echt zeker. De horeca (ook in combinatie met zingen) is waar mijn hart v…