Skip to main content

Waar gaat jouw hart van in de fik?

Gillyan

30 januari 2024

Inmiddels weet ik het nu echt zeker. De horeca (ook in combinatie met zingen) is waar mijn hart van gaat vlammen. En aangezien ik toen ik wegging bij Exact in 2021 zei: β€œDoe dingen waar je hart van gaat zingen!”, ga ik dat nu dus doen.
Na een heel druk 2023, horeca en toch weer terug naar kantoor, want fysiek (dacht ik) beter voor mijn lijf, maak ik nu voor de laatste keer een switch terug de horeca in. Vanaf 1 februari kun je mij een paar dagen in de week vinden bij Brasserie Het Gemaal in Halfweg
Best een leuk verhaal hoe dat zo komt, maar dat vertel ik in een volgende blogpost.

Ondertussen zet ik waarschijnlijk als De Zingende Barkeepster in maart mijn eerste stappen over de grens in Carihuela, ja ik ga internationaal. En omdat ik het heel graag wil gaat het me gewoon lukken met een beetje hulp van leuke mensen.
Vorige week dinsdagochtend viel ik namelijk in voor Jeanet Heijnen in haar BNI chapter te Hoorn. Na mijn pitch kwam ik in gesprek met Monique Prins en daarna Fred van SocialConcept. De laatste heeft contacten in de horeca in Carihuela en zo geschiedde dat hij de volgende dag al appte met een kennis die ik mocht bellen.
Afgelopen donderdag boekte ik een ticket naar de Spaanse Costa en zal ergens in het voorjaar eens kijken of ik daar mijn stem kan laten horen.

Volg alle leuke dingen die ik doe via mijn blogs.

Muzikale groetjes,
Gillyan

Comments (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogposts

20 maart 2024

De Zingende Barkeepster houdt een korte vakantie naar Carihuela

Weet je nog mijn blog eind januari dat ik schreef over het BNI ontbijt en zingen in Carihuela? Ik…
6 februari 2024

Ken je #Hiermetjerekening van Radio 538?

De actie #Hiermetjerekening doet vast heel veel meer mensen de hele dag naar Radio 538 luisteren….
30 januari 2024

Waar gaat jouw hart van in de fik?

Inmiddels weet ik het nu echt zeker. De horeca (ook in combinatie met zingen) is waar mijn hart v…