Skip to main content

Doe dingen waar je hart van gaat zingen!

Gillyan

18 juni 2021

Daar staan we dan aan het begin van de versoepelingen en meteen zijn die merkbaar in mijn agenda. De afgelopen anderhalve week kreeg ik al 10 aanvragen voor optredens en 5 zijn gewoon al definitief ook. Op 4 juli hebben we eindelijk weer de zomerfair bij het Inloophuis Wij-Allemaal waar ik mijn stem mag laten horen.

Ik krijg zo nu en dan een opdracht voor Liedje voor een Liefje en de meeste zijn echt uitdagingen, maar tot nu toe super leuke reacties over de resultaten. Ik ben een blij mens. Oh ja, en eergisteren weer een telefoontje van Petra, dat we weer gaan varen met MS de Jordaan. Zo’n zin in.

Ondertussen heb ik bijna dagelijks contact met mijn manager Max, want die zit vol ideeën en de meeste zijn ook nog eens heel leuk, maar daar horen jullie gaandeweg pas wat van 😉.
Met de cast van de “De Jantjes” zijn we volop aan het repeteren, en zoals het er nu uitziet, gaan we die van 2 tot en met 10 oktober 2021 eindelijk opvoeren. En als je wil komen genieten, ga dan snel naar www.nederlied.nl/musical-de-jantjes om jouw kaarten te reserveren. Ik denk zomaar dat de tweede helft van 2021 een fantastische tijd met veel optredens en vooral veel plezier gaat worden. Ik ben gewoon lekker bezig en geniet de afgelopen weken van het zonnetje op mijn balkonnetje.

Vanmorgen had ik een interview met Shelley over wat ik allemaal aan het doen ben qua zang. Dat lees je binnenkort in onze plaatselijke krant en ik zal het natuurlijk delen op mijn socials.

Iedereen veel plezier met alles wat je gaat doen: “Doe dingen waar je hart van gaat zingen!”
Last but not least, mijn nummer Elke Dag wordt lekker vaak beluisterd en bekeken op Spotify en YouTube.

Muzikale groetjes, Gillyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogposts

20 maart 2024

De Zingende Barkeepster houdt een korte vakantie naar Carihuela

Weet je nog mijn blog eind januari dat ik schreef over het BNI ontbijt en zingen in Carihuela? Ik…
6 februari 2024

Ken je #Hiermetjerekening van Radio 538?

De actie #Hiermetjerekening doet vast heel veel meer mensen de hele dag naar Radio 538 luisteren….
30 januari 2024

Waar gaat jouw hart van in de fik?

Inmiddels weet ik het nu echt zeker. De horeca (ook in combinatie met zingen) is waar mijn hart v…