Skip to main content

Geniet elke dag allemaal!

Gillyan

31 december 2020

Wat een jaar bleek 2020 voor mij te zijn. Als ik terugkijk en mezelf nu hier zie staan vind ik dat ik het heel goed gedaan heb en doe. Positief en vol met leven en energie. En vooral genietend van het leven nu.

Mooie dingen zijn op mijn pad gekomen. Max van Deijk van Max van Deijk management is nu mijn manager en hij spoorde me aan om weer een liedje op te nemen. Inmiddels ben ik de studio van Hans van Vondelen ingedoken om mijn 3de eigen nummer op te nemen. Hij heeft het lied echt geweldig gemixed. De definitieve mix heb ik ook al binnen en zijn de koortjes ingezongen door Ingrid Simons. Mijn eerste reactie naar Hans was: “Hans te gek, gaaf, geweldig. Klinkt echt fantastisch.” Het nummer is trouwens geschreven (muziek en tekst) door Co van Raaijen en we gaan het in het voorjaar uitbrengen, want daar leent het nummer zich heel goed voor. Misschien heb je wel al van Co van Raaijen gehoord, misschien niet. Maar als ik zeg dat hij “Ik zou het willen schreeuwen van de toren” vertolkt door Peter Beense en “Kleine Vogel” van Arie Passchier heeft geschreven, dan gaat er misschien wel een belletje rinkelen. Maar ook voor Imca Marina, Sasja Brouwers, Corrie Konings, René de Haan en Dries Roelvink schreef hij liedjes. En last but not least schreef hij voor Willeke Alberti het prachtige “Ik voel je tranen.”

Zoals jullie allemaal weten is ook onze musical De Jantjes uitgesteld. Stichting Nederlied stopte echter niet met producties maken. In 1 van die producties mocht ik wat (Kerst)liedjes zingen, maar deze en nog 2 producties die de afgelopen weken gepland stonden, kwamen vanwege Corona te vervallen.

Na de verhuizing naar mijn nieuwe woning heb ik “Liedje voor een Liefje” weer opgepakt. De afgelopen weken mocht ik er weer een aantal opnemen. Als je nu een liedje cadeau wilt geven wat ik nooit eerder zong, dan heb ik daar wel meer tijd voor nodig. En heel belangrijk; dat er een muziekband (instrumentale versie) van is, anders moet ik het meezingen met het origineel. Dat kan wel, maar is natuurlijk lang zo leuk niet. Dit doen we wel in overleg als ik het nooit eerder zong (het moet uiteraard wel goed klinken). Voor meer informatie mail je naar liedjevooreenliefje@gillyan.nl.

Wil je meteen een nummer bestellen? Kies dan een nummer uit mijn playlist “Gillyan – My Repertoire” op Spotify en ga dan naar www.gillyan.nl/shop. De rest volgt vanzelf.

Blijf op de hoogte van alles wat ik mag doen en schrijf je in; ga naar gillyan.nl/schrijfjein en laat je naam en e-mail achter. En houdt zo mijn Social media in de gaten over nieuws omtrent mijn nieuwe cd-single…

Ik wens iedereen een gezond en fantastisch muzikaal 2021.

Muzikale groetjes,

Gillyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogposts

20 maart 2024

De Zingende Barkeepster houdt een korte vakantie naar Carihuela

Weet je nog mijn blog eind januari dat ik schreef over het BNI ontbijt en zingen in Carihuela? Ik…
6 februari 2024

Ken je #Hiermetjerekening van Radio 538?

De actie #Hiermetjerekening doet vast heel veel meer mensen de hele dag naar Radio 538 luisteren….
30 januari 2024

Waar gaat jouw hart van in de fik?

Inmiddels weet ik het nu echt zeker. De horeca (ook in combinatie met zingen) is waar mijn hart v…