Skip to main content

Mijn droom komt uit!

Gillyan

23 oktober 2023

Als de zingende barkeepster heb ik mijn eerste boekingen binnen en ik kan mijn enthousiasme nauwelijks onderdrukken! Dankzij leuke gesprekken met horeca-ondernemers komen de optredens nu al binnen. Mijn agenda is dus al bezet met twee super toffe boekingen: de eerste komende zondag en nog één in december. En een derde boeking in optie. Ik kan niet wachten om mijn passie voor muziek in combinatie met de horeca te delen met een bruisend publiek. Kom en geniet van mijn liedjes en getapte biertjes. Dit is pas het begin van een geweldig avontuur! 🎤🍺🍻

#ZingendeBarkeepster #MuziekenBiertjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogposts

20 maart 2024

De Zingende Barkeepster houdt een korte vakantie naar Carihuela

Weet je nog mijn blog eind januari dat ik schreef over het BNI ontbijt en zingen in Carihuela? Ik…
6 februari 2024

Ken je #Hiermetjerekening van Radio 538?

De actie #Hiermetjerekening doet vast heel veel meer mensen de hele dag naar Radio 538 luisteren….
30 januari 2024

Waar gaat jouw hart van in de fik?

Inmiddels weet ik het nu echt zeker. De horeca (ook in combinatie met zingen) is waar mijn hart v…